Kumpulan Lagu dari Genre Dangdut - Page 2

Didi Kempot - Reneo Cah Ayu Reneo

Didi Kempot - Reneo Cah Ayu Reneo

Oleh 62x dilihat4 Weeks ago
Tak sawang wiwit mau kok meneng wae, Tak pikirno cah ayu kok teko dewe. Sopo sing kok golek-i neng pesto iki, Pengen seneng seneng ayo tak kanc...
Didi Kempot - Jiangkrik

Didi Kempot - Jiangkrik

Oleh 49x dilihat4 Weeks ago
Jiangkrik, sothange sambungan Lek kemis gak gelem dikon turu Pak lik, cethile gak karuan Sak repes, dibelani padu Dek wingi, aku jak jajan...
Didi Kempot - Bojo Loro

Didi Kempot - Bojo Loro

Oleh 60x dilihat4 Weeks ago
Kroso sepet empinge mlinjo Sirah mumet dik nduwe bojo loro Mikir sing enom mikir sing tuwo Ro karone podo le tresno Cekut cekut mumet teme...
Didi Kempot - Cucak Rowo

Didi Kempot - Cucak Rowo

Oleh 65x dilihat4 Weeks ago
Kucoba coba melempar manggis Manggis kulempar mangga kudapat Kucoba coba melamar gadis Gadis kulamar janda kudapat Jamane jamane jaman Eda...
Happy Asmara - Keno Gudho

Happy Asmara - Keno Gudho

Oleh 407x dilihat1 Month ago
Nalikane dek jaman semono Tresnamu setyo lan tuhu Anane mung tansah ngalembono Sasat ora nate cidro * Mulo aku tansah animbangi Tresna...
Happy Asmara - Ojo Nesu Nesu

Happy Asmara - Ojo Nesu Nesu

Oleh 71x dilihat1 Month ago
Ojo nesu nesu sayangku Ojo dumeh dumeh cintaku Gawe awak loro cepet tuo Mangkane ojo nggresulo Tak elus elus kene sliramu Senderno turu ...
Didi Kempot - Ojo Mudik

Didi Kempot - Ojo Mudik

Oleh 53x dilihat1 Month ago
mak bedunduk mak pethungul virus corona nengngopo kowe njedhul (mak bedunduk) (mak pethungul) ojo cedhak-cedhak awas ojo podho ngumpul ...

Halaman 2 dari 58, sekitar 576 lagu yang telah diupdate.