Kumpulan Lagu dari Artist: Syahiba Saufa

Nama asli penyanyi berusia 23 tahun ini adalah Syahiba Rahmabiyantika, Syahiba mulai menyanyi dan sering ikut lomba sejak TK. Karena keindahan suara merdu yang dimilikinya, Syahiba sering memenangkan lomba menyanyi saat Sekolah Dasar.

Gudang Lagu Syahiba Saufa:

Syahiba Saufa - Gede Roso

Syahiba Saufa - Gede Roso

Oleh 97x dilihat5 Months ago
kudu piye maneh anggonku mbuktikke tresno iki tulus ra mung nggo dolanan wes tak perjuangke nganti bingung kudu piye pengenku mung ...
Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno

Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno

Oleh 112x dilihat5 Months ago
sepine wengi iki ngeridu ati seng tansah kelingan sliramu kowe ninggal aku ademe howo iki nggowo loro sing kang nyoto mergo nyawang kowe...
Syahiba Saufa - Lungset

Syahiba Saufa - Lungset

Oleh 94x dilihat5 Months ago
sun sembur esem iki masio tah udan njero ati nono wujude ulihe ngenteni lungset ati iki… riko ngajaki pisahan sak temene isun sal...

Halaman 1 dari 6, sekitar 54 lagu yang telah diupdate.