Kumpulan Lagu Dari Artist Didi Kempot - Page 5

Didi Kempot - Kalung Emas

Didi Kempot - Kalung Emas

Oleh 117x dilihat6 Months ago
Kalung emas sing ono gulumu Saiki wis malih dadi biru Luntur koyo tresnamu Luntur koyo atimu Saiki kowe lali karo aku Kalung emas ku mbi...
Didi Kempot - Cidro

Didi Kempot - Cidro

Oleh 302x dilihat6 Months ago
wes samestine ati iki nelongso wong seng tak tresnani mblenjani janji opo ora eling naliko semono kebak kembang wangi jeroning dodo kepiye me...
Didi Kempot - Banyu Langit

Didi Kempot - Banyu Langit

Oleh 180x dilihat6 Months ago
Sworo angin Angin sing ngreridu ati Ngelingake sliramu sing tak tresnani Pengen nangis Ngetokke eluh neng pipi Suwe ra weruh Senajan mung...
Didi Kempot - Ambyar (Official)

Didi Kempot - Ambyar (Official)

Oleh 67x dilihat6 Months ago
Wis kebacut ambyar remuk sing ning ati Opo ngene iki sing jenenge korban janji Wis ambyar aku kudu kepiye Metu ngendi supoyo ketemu kowe W...

Halaman 5 dari 5, sekitar 45 lagu yang telah diupdate.