Kumpulan Lagu dari Artist: Didi Kempot

Didi Kempot adalah seorang penyanyi dan penulis lagu campursari dari Surakarta. Didi Kempot merupakan putra dari seniman tradisional terkenal, Ranto Edi Gudel yang lebih dikenal dengan Mbah Ranto.

Gudang Lagu Didi Kempot:

Didi Kempot - Den

Didi Kempot - Den

Oleh 77x dilihat3 Weeks ago
Den kulo niki tiyang rekoso Ngelak nyuwun di paringi toya Den kulo niki tiyang lola Urip ijen tanpo sopo sopo Namung nyowo Sing nggan...
Didi Kempot - Tresno Sewengi

Didi Kempot - Tresno Sewengi

Oleh 67x dilihat3 Weeks ago
Seribu janji, mumung ono mimpi Cintamu mung cinta sewengi Saiki ngilang, tego menyakiti Atiku sing kebacut jatuh hati Kalau kau cinta, ...
Didi Kempot - Wong Ketelu

Didi Kempot - Wong Ketelu

Oleh 53x dilihat3 Weeks ago
neng atimu ono uwong ketelu, rasane ketulo-tulo uripku. teko tanpo kondo nginep nglimpe netro, nggodha kowe terus banjur cidro. rasane ...
Didi Kempot - Tresno Kependam

Didi Kempot - Tresno Kependam

Oleh 62x dilihat3 Weeks ago
Koyo tumekaning gludug ing wanci ketigo, Gawe kaget tumrap rogo lan atiku.. Kowe teko pangucapmu kondo tresno karo aku, Tresno sing ka...
Didi Kempot - Dudu Jodone

Didi Kempot - Dudu Jodone

Oleh 66x dilihat3 Weeks ago
Tak lilakno, tak lilakno nadyan aku gelo Yen pancen ra jodone arep dikapakke Mbok dipekso ora biso Malah dadi abot sangganing ati Sak lawa...
Didi Kempot - Ngopo Kudu Pisah

Didi Kempot - Ngopo Kudu Pisah

Oleh 57x dilihat3 Weeks ago
Kapan durung ngerti., Nandhes tatu dodo, Sing gawe nelosongso, Iso mari. Kapan durung ngerti, Opo aku biso nompo tresno liyo, Nggo nam...
Didi Kempot - Reneo Cah Ayu Reneo

Didi Kempot - Reneo Cah Ayu Reneo

Oleh 57x dilihat3 Weeks ago
Tak sawang wiwit mau kok meneng wae, Tak pikirno cah ayu kok teko dewe. Sopo sing kok golek-i neng pesto iki, Pengen seneng seneng ayo tak kanc...

Halaman 1 dari 5, sekitar 45 lagu yang telah diupdate.