Download Lagu MP3 Gratis Terbaru - Page

Didi Kempot - Den-11

Didi Kempot - Den

Oleh 58x dilihat3 Weeks ago
Den kulo niki tiyang rekoso Ngelak nyuwun di paringi toya Den kulo niki tiyang lola Urip ijen tanpo sopo sopo Namung nyowo Sing nggan...
Didi Kempot - Wong Ketelu-9

Didi Kempot - Wong Ketelu

Oleh 38x dilihat3 Weeks ago
neng atimu ono uwong ketelu, rasane ketulo-tulo uripku. teko tanpo kondo nginep nglimpe netro, nggodha kowe terus banjur cidro. rasane ...
Didi Kempot - Dudu Jodone-7

Didi Kempot - Dudu Jodone

Oleh 47x dilihat3 Weeks ago
Tak lilakno, tak lilakno nadyan aku gelo Yen pancen ra jodone arep dikapakke Mbok dipekso ora biso Malah dadi abot sangganing ati Sak lawa...
Didi Kempot - Jiangkrik-3

Didi Kempot - Jiangkrik

Oleh 35x dilihat3 Weeks ago
Jiangkrik, sothange sambungan Lek kemis gak gelem dikon turu Pak lik, cethile gak karuan Sak repes, dibelani padu Dek wingi, aku jak jajan...
Didi Kempot - Bojo Loro-1

Didi Kempot - Bojo Loro

Oleh 43x dilihat3 Weeks ago
Kroso sepet empinge mlinjo Sirah mumet dik nduwe bojo loro Mikir sing enom mikir sing tuwo Ro karone podo le tresno Cekut cekut mumet teme...
Didi Kempot - Cucak Rowo0

Didi Kempot - Cucak Rowo

Oleh 48x dilihat3 Weeks ago
Kucoba coba melempar manggis Manggis kulempar mangga kudapat Kucoba coba melamar gadis Gadis kulamar janda kudapat Jamane jamane jaman Eda...

Halaman 1 dari 437, sekitar 6544 lagu yang telah diupdate.